Tampereella tavataan vuonna 2017

TUL:n Tampereen piiri isännöi  11.-12.11.2017 neljättä kertaa järjestettävää valtakunnallista veteraanien kaksipäiväistä kulttuurikilpailua. Tapahtuman toteuttamisessa ovat mukana TUL:n lisäksi Eläkkeensaajien Keskusliitto, Eläkeläiset, Suomen Työväen Musiikkiliitto ja Työväen Näyttämöiden Liitto.

Tapahtuma on avoin kaikille järjestelyissä mukana olevien järjestöjen 50 vuotta täyttäneille yksinesiintyjille ja ryhmille. Kilpailun lajeina ovat tanssi, musiikki, lausunta ja ohjelmaryhmät. Tanssi jakaantuu ryhmätanssiin, kansantanssiin, senioritanssiin, vanhoihin salonkitansseihin ja kantri-/rivitanssiin.

Musiikissa ovat mukana yksinlaulajat, lauluryhmät ja -yhtyeet, kuorot ja karaokelaulu sekä soitinsolistit ja -yhtyeet sekä orkesterit. Lausunnassa kilpaillaan sekä yksin että ryhmässä ja ohjelmaryhmiin kuuluvat sketsit, pienoisnäytelmät ja erilaiset ohjelmakokonaisuudet.